Politică

Cristian Buican: PSD se răzbună pe râmniceni

Proiectul de Lege privind sistemul de pensii aprobat în şedinţa Guvernului din 10 octombrie 2018 (https://www.senat.ro/legis/PDF/2018/18b547FG.pdf ) reprezintă cea mai mare palmă dată de actuala putere PSD-ALDE râmnicenilor. Astfel, în noua lege a pensiilor nu se mai regăseşte una din prevederile legale actuale care permit râmnicenilor să se pensioneze cu 2 ani mai devreme, fără penalizare. Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, consideră că în ciuda propagandei mincinoase PSD-iste care anunţă lapte şi miere pentru pensionari odată cu această nouă lege a pensiilor, râmnicenii şi vâlcenii din jurul municipiului pierd un drept câştigat cu greu.

Parlamentarul liberal vâlcean acuză reprezentanţii PSD Vâlcea de minciună şi demagogie după ce anul trecut s-au lăudat cu o Lege liberală, minţind populaţia cu neruşinare, acum dovedesc că nu le pasă de râmniceni şi nu înţeleg principii esenţiale ale sistemului de pensii. Reiterăm faptul că prevederea prin care râmnicenii şi cei care locuiesc pe o rază de 8 km în jurul municipiului se pot pensiona anticipat cu 2 ani fără penalizare a fost introdusă în Legea Pensiilor, în urma unui amendament al deputatului liberal Cristian Buican.
Pe această cale, preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, anunţă public că de îndată ce Proiectul de Lege privind sistemul de pensii, votat în Guvern, va fi repartizat comisiilor parlamentare, va depune un amendament prin care râmnicenii să îşi păstreze dreptul de a se pensiona anticipat cu 2 ani, fără penalizare, aşa cum este normal şi firesc.

„Aşa cum anunţam încă din luna august 2018, când a fost lansat în dezbatere publică acest proiect de lege, reprezentanţii PSD taie dreptul râmnicenilor de a ieşi la pensie cu doi ani mai devreme, fără penalizare. Acum e şi oficial, asumat printr-un document adoptat în Guvern. După ce anul trecut s-au lăudat cu o Lege liberală, minţind populaţia cu neruşinare, acum, reprezentanţii PSD Vâlcea, pur şi simplu îşi bat joc. Să-l văd acum pe Neaţă, plagiatorul Parlamentului, dacă mai are tupeu să iasă pe stradă în Râmnic, după ce colegii săi de partid taie râmnicenilor dreptul de a se pensiona anticipat, cu 2 ani, fără penalizare. Sper ca acest proiect de lege promovat de cei de la PSD-ALDE să nu apuce să intre în vigoare, pentru că este cea mai mare păcăleală pentru pensionarii din România din ultimii 28 de ani. Din punctul meu de vedere, să minţi cu atâta neruşinare părinţii şi bunicii noştri reprezintă cea mai mare neruşinare de la revoluţie şi până astăzi. Cei de la PSD sunt pur şi simplu nesimţiţi şi merită traşi pe roată pentru amăgirea pensionarilor din România”, a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...