Actualitate

Târg de joburi la Universitatea din Craiova

Conducerea Universităţii din Craiova alături de echipa de management a proiectului transfrontalier „O şansă pentru dezvoltare” vă invită la târgul de joburi pe 25 octombrie 2018, între orele 11:00-16.00, în Amfiteatrul 219 şi holul central al Universităţii din Craiova. La târgul de joburi şi-au anunţat participarea peste 15 firme, companii, institutii, banci, firme de recrutare.

Evenimentul se adresează în principal studenţilor şi absolvenţilor şi va avea două secţiuni.

1. Prima dintre acestea se va desfăşura în sala 219 şi presupune prezentarea proiectelor derulate de către companii, precizarea paşilor derulării procedurii de recrutare şi selecţie în cadrul acestora, a modului de dezvoltare a carierei în companii, sunt evidenţiate aşteptările angajatorilor de la absolvenţi şi abilităţile şi competenţele căutate de angajatori la cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

2. A doua secţiune care se va desfăşura în holul central al Universităţii. Aici vor fi amenajate standurile unde cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot să discute cu specialiştii în resurse umane, pot lăsa un CV, pot participa la un scurt interviu sau pot afla informaţii suplimentare despre paşii pe care îi presupune adaptareai în companie. Cei interesaţi de găsirea unui loc de muncă în domeniu sunt aşteptaţi cu un CV actualizat să participe la această întâlnire cu angajatori importanţi din Dolj şi nu numai.

Proiectul „O şansă pentru dezvoltare” vizează creşterea capacităţii de angajare a absolvenţilor prin dezvoltarea abilităţilor profesionale şi asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori şi persoanele care caută un loc de muncă în judeţele Dolj, Vidin şi VelikoTarnovo. Prioritatea sa este includerea pe piaţa muncii a studenţilor şi a absolvenţilor de învăţământ superior din regiunea de implementare a proiectului.

În cadrul proiectului, o parte dintre absolvenţii Facultăţilor de Ştiinţe, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi Facultatea de Litere au fost specializaţi pe domenii de nişă prin intermediul unor cursuri postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională şi cursuri de perfecţionare, de limba engleză etc. De asemenea, la eveniment vor fi prezentate informaţii legate deevoluţia cursurilorderulate, echipamentele achiziţionate şi utilizarea acestora, obiectivele şi indicatorii atinşi în proiect.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...