Eveniment

Ultimele poze cu Ilie Balaci în viaţă

A fost într-un club din Craiova cu un om de afaceri

Jucătorul exponenţial din perioada "Craiova Maxima", Ilie Balaci apare în ultimele poze într-un club din Craiova alături de un om de afaceri, Robert Siclitaru. Acesta apare alături de el, înainte cu câteva ore să se stingă din viaţă.

Ilie Balaci avea doar 62 de ani, iar moartea a survenit în dimineaţa zilei de duminică, după ce fostul fotbalist a cazut din senin.

Ilie Balaci a fost un fost jucător de fotbal din România şi ulterior, antrenor. Supranumit şi „Minunea blondă”, Balaci a rămas unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal. Cariera sa de fotbalist se leagă de marile succese obţinute de Universitatea Craiova la începutul anilor 1980. Din păcate, a avut un final prematur de carieră, din cauza deselor accidentări. Cea mai gravă dintre ele, care practic a pus punct carierei de fotbalist a lui Balaci, a fost provocată de fundaşul băimărean Grigore Arezanov, într-un meci de campionat, jucat la Baia Mare, la 21 februarie 1984.

Ca antrenor a avut performanţe notabile cu echipe din Africa de nord şi zona ţărilor arabe.

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru participarea la Campionatul European din 1984 şi pentru întreaga activitate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...