Special

Doi elevi de 11 ani din Craiova au găsit un portofel plin cu bani. Gestul lor i-a impresionat pe poliţişti

Dar nu s-au grăbit să-i cheltuie, ci au mers glonţ la poliţie, pentru ca portmoneul să fie restituit proprietarului. Gestul lor i-a impresionat pe oamenii legii şi pe profesorii lor. Copiii au dat dovadă de spirit civic şi au fost felicitaţi de conducerea şcolii. Iar părinţii se declară mândri că au reuşit să le insufle celor mici astfel de valori.

„La sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova s-au prezentat trei copii, în vârstă de 11 ani, din Craiova, care le-au adus la cunoştinţă poliţiştilor faptul că, în timp ce se aflau pe Aleea Arhitect Duiliu Marcu, au găsit un portofel care conţinea suma de 978 de lei, un card bancar şi documente de identitate. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat din Craiova, care a fost invitat la sediul secţiei pentru a i se restitui bunurile pierdute. Apreciem comportamentul celor trei copii care au dat dovadă de spirit civic, ei fiind un exemplu pentru întreaga comunitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Băieţii învaţă la Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazul" din Craiova. Atât poliţiştii, cât şi profesorii i-au felicitat în faţa colegilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...