Actualitate

Conferinţa medicală de ortopedie la Drobeta Turnu Severin

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a participat vineri la evenimentul de deschidere a conferinţei cu teme medicale de ortopedie care se desfăşoară zilele acestea la Drobeta Turnu Severin.

Evenimentul are loc la Palatul Culturii “Teodor Costescu” şi reuneşte medici ortopezi din Regiunea Olteniei. Pe parcursul conferinţei se vor prezenta lucrări ştiinţifice, se vor împărtăşi experienţe şi idei menite să sprijine activitatea profesională a participanţilor.

“Ortopedia este o ramură importantă a medicinei, iar comunitatea profesională pe care dumneavoastră o formaţi trebuie să împărtăşească ideile, cunoştinţele şi realizările ştiinţifice, astfel încât fiecare să aibă încrederea că poate face faţă noilor tendinţe, cerinţe şi influenţe pe care le produce societatea modernă. Pe de altă parte, este important ca pacienţii dumneavoatră, fie că sunt mehedinţeni sau din alte judeţe, să aibă încredere atunci când ajung în faţa dumneavoastră, că beneficiază de cele mai bune tratamente!”, le-a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu medicilor prezenţi la conferinţă.

Evenimentul este organizat de conducerea Secţiei de Ortopedie a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...