Ultima Oră

Brebeni şi Ipoteşti, zone speciale de siguranţă

În perioada 15 octombrie -13 noiembrie a.c., pe raza comunelor Brebeni şi Ipoteşti va fi instituită zonă de siguranţă publică. Efective sporite din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sprijinite de cele din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Grupării Mobile de Jandarmi Craiova vor acţiona în această zonă.

În urma analizei evenimentelor produse pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Coteana, a reieşit faptul că, în comunele Brebeni şi Ipoteşti, se menţine frecvenţa faptelor de furt contra patrimoniului, precum şi a infracţiunilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

"Astfel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a decis instituirea unei zone speciale de siguranţă publică pe raza celor două comune, în care vor acţiona în sistem integrat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Coteana, luptători din cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale Olt şi efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova. Totodată, în sprijinul acestora vor acţiona poliţişti rutieri din cadrul Politiei municipiului Slatina, în vederea prevenirii oricăror fapte ce aduc atingere siguranţei participanţilor la traficul rutier. Poliţiştii vor fi direcţionaţi în zonele cele mai vulnerabile de pe raza comunelor Brebeni şi Ipoteşti. Totodată, se vor constitui şi patrule mixte formate din poliţist – jandarm. Zona va fi asigurată de către grupa de intervenţie din cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale Olt", se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...