Administraţie

Graţie Gazoduct BRUA,

La Guşoeni a crescut numărul locurilor de muncă

Traseul pe care îl va urma Gazoduct BRUA va traversa de-a lungul traseului său mai multe localităţi vâlcene printre care şi Guşoeniul. Şi pentru că la această dată se lucrează deja la organizarea de şantier, locurile de muncă solicitate de constructor sunt demne de luat în considerare.
Până să se ajungă în această fază, primarul Nicolae Concioiu ne spunea că va solicita ca angajaţii care vor fi angrenaţi în construirea lucrării să fie localnici. Ba chiar, afirma edilul în urmă cu câteva luni, va pune această condiţie cu scopul creării de locuri de muncă. Şi iată că s-a ţinut de cuvânt, iar la momentul de faţă mulţi dintre angajaţi lucrează la compania în cauză.
Dincolo de acest fapt, important pentru judeţ este şi faptul că multe dintre localităţile vâlcene vor avea ocazia să fie racordate la reţea, astfel încât gospodăriile acestora să beneficieze de un plus de confort. Merită menţionat aici şi faptul că traseul Gazoduct BRUA va intra în România pe la Giurgiu urmînd apoi să traverseze prin Ilfov, Argeş, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Timis iar pentru prima fază a proiectului au fost alocaţi 478,6 milioane de euro. Şi de maximă importanţă pentru judeţ este faptul că de-a lungul judeţului nostru, în afară de Guşoeni, lucrările vor fi derulate şi în localităţile Drăgăşani, Suteşti, Măciuca, Tetoiu, Zătreni şi Grădiştea, prilej cu care edilii locali au ocazia să facililiteze angajarea localnicilor la o companie care are nevoie de forţă de muncă şi unde salariile nu sunt deloc neglijabile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...