Sport

Fotbal, Liga a 2-a - UTA - CSM Rm. Vâlcea 3-0

CSM, ciuca bătăilor

CSM a cedat la Arad, 0-3 cu UTA, şi alb-albaştrii sunt într-o situaţie critică, ajungând din nou pe ultimul loc

Trupa lui Laurenţiu Tudor nu a emis pretenţii la Arad, acolo unde, cu ceva noroc, a rezistat doar în prima repriză. Portarul vâlcenilor, Tufişi, a avut baftă, în două rânduri Gligor, iar mai apoi Hiago şutând în bară.

"Am venit la Vâlcea într-un moment în care poate niciun alt antrenor nu accepta să vină. Avem jucători tineri, care nu ştiu să gestioneze unele momente, obiectivul este menţinerea, dar se pot întâmpla multe, se mai pot retrage echipe. Dacă se retrage şi Sibiul, ni se anulează victoria contra lor şi rămânem cu un singur punct.", Laurenţiu Tudor, antrenor CSM Râmnicu Vâlcea

În minutul 55, însă, arbitrul Erdei (Slatina) inventează un penalty pentru gazde, dar reluările TV au dovedit că Daouda nu a atins mingea cu mâna. Gligor a transformat cu noroc, după ce mingea a lovit mai întâi bara. În minutul 63, Laso scapă la limita ofsaidului şi îi pasează lui Silvăşan, care, profitând şi de ieşirea eronată a lui Tufişi, înscrie în poarta goală. În minutul 80, argentinianul Laso stabileşte scorul final, 3-0. Tehnicianul vâlcenilor, Laurenţiu Tudor acuză primele două goluri. „Primul gol a fost un penalty inventat, iar la al doilea, ieşirea hazardată a lui Tufişi a rupt echilibrul, nu ştiu ce a fost în capul lui. Am venit la Vâlcea într-un moment în care poate niciun alt antrenor nu accepta să vină. Avem jucători tineri, care nu ştiu să gestioneze unele momente, obiectivul este menţinerea, dar se pot întâmpla multe, se mai pot retrage echipe. Dacă se retrage şi Sibiul, ni se anulează victoria contra lor şi rămânem cu un singur punct”, a spus tehnicianul.
Mijlocaşul vâlcenilor, Andrei Neagoe spune că echipa a căzut psihic. „Suntem echipă tânără, muncim să ne apărăm bine, apoi, în repriza secundă am căzut psihic. Voiam mai mult, nu să ne apărăm, dar aşa ne-a dus jocul, UTA a jucat bine. Nu mă aşteptam să văd pe Corona şi Damila pe primele două locuri, mă aşteptam şi ca noi să fim mai sus”, a declarat Neagoe.
Şi Nelu Nicolae a recunoscut superioritatea arădenilor. „UTA a meritat victoria, a avut şi trei bare, asta este situaţia. Vrem să acumulăm puncte şi să fim cât mai sus, la Vâlcea pot să joc pe mai multe posturi”, a afirmat Nicolae.
Ajunsă în postura de „lanternă roşie”, CSM joacă miercuri (ora 15.00) în Zăvoi cu ACS Timişoara, una din candidatele la promovare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...