Inedit

Baroul Dolj decernează Premiul „Avram Iancu” pentru anul 2018

Baroul Dolj organizează joi, 18 octombrie 2018, începând cu ora ora 12.00, la Muzeul de Artă din Craiova - Sala Oglinzilor, festivitatea de decernare a Premiului „Avram Iancu” pentru anul 2018. Distincţia îi va fi acordată, în acest an, avocatuului Călin Andrei Zamfirescu, Preşedintele de onoare al Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

„Acest premiu are deja o lungă tradiţie, fiind înfiinţat de către Consiliul Baroului Dolj în anul 1924. Pe lângă cinstirea şi eternizarea marelui erou al Naţiunii Române, Avram Iancu, care a făcut parte din ordinul nostru profesional, distincţia are ca scop recunoaşterea meritelor unei personalităţi din domeniul ştiinţelor juridice şi al avocaturii”, transmite Decanul Baroului Dolj, av. Lucian Bernd Săuleanu.

Călin Andrei Zamfirescu este unul din experţii de marcă din România în domeniul litigiilor şi arbitrajului comercial, fiind implicat în proiecte complexe interne şi internaţionale, în jurisdicţii precum Milano, Paris, Londra sau New York. El este, totodată, Arbitru al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Preşedintele Delegaţiei Române la CCBE.

Evenimentul va cuprinde şi depunerea jurământului profesional de către avocaţii stagiari care au promovat examenul de primire în profesie în sesiunea august 2018 în faţa Consiliului Baroului Dolj. „Depunerea jurământului profesional are o semnificaţie aparte, fiind cel dintâi şi cel mai însemnat angajament al avocatului. Momentul în care le urăm bun venit noilor noştri colegi avocaţi este atât un motiv de celebrare a reuşitei lor de admitere în barou, dar şi o ocazie de a reflecta împreună asupra responsabilităţii extraordinare pe care şi-o asumă prin alegerea avocaturii”, a adăugat Decanul Baroul Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...