Administraţie

Apă şi canal în ultimele două sate din comuna Orleşti

Localitatea Orleşti este cunoscută ca fiind una din comunele judeţului cu toate străzile modernizate, dar şi cu toate utilităţile. Vorbim despre o comună care are bulevard, iluminat public modern, instituţii reabilitate, oameni harnici şi un parc industrual în plină dezvoltare.

Strategia primarului Constantin Cârstina pentru anii următori, este atingerea standardului de viaţă urban, un şomaj zero, o demografie în creştere şi alte noi oportunităţi de afaceri. În ceea ce priveşte infrastructura, pentru acest an, în ultimele două sate ale comunei Orleşti, respectiv Scăioşi şi Aureşti vor demara lucrările de introducere reţele de apă şi canalizare, aceste două sate fiind aşezate dincolo de calea ferată, deci mai dificil de implementat.

De asemenea, din bugetul local, edilul doreşte continuarea trotuarelor pe ambele sensuri, până la hotarele comunelor cu care se învecinează, astfel încât cei care tranzitează comuna să nu vadă diferenţe între o comună şi un oraş, dar şi amenajarea parcului central. Primarul consideră că, pe lângă infrastructură, imaginea unei localităţi este dată categoric şi de trotuarele amenajate peisagistic, cu lampadare, dar şi iluminat public modern.

Sursa: http://www.ramnicuvalceaweek.ro/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...