Administraţie

Trei poduri noi în comuna Stoileşti

Actuala administraţie din localitatea vâlceană Stoileşti a întocmit noi proiecte care vizează investiţii importante în infrastructură.
Trei poduri noi se vor construi în perioada următoare în Stoileşti. Până la finele anului va fi gata podul de la Izvoru Rece. Anul viitor se vor construi alte doi noi poduri, lucrări finanţate pe PNDL 2. Podurile din Stăneşti şi Ghiobeşti sunt foarte importante nu numai pentru populaţia din zonă.

”În data de 10 octombrie s-a dat ordinul de începere şi la lucrările podului de la Ghiobeşti. Lucrările la podul din satul Izvorul Rece sunt în proporţie de 70 la sută şi sper ca până la finalul lunii noiembrie să fie gata, iar la cel de la Stăneşti sunt în proporţie de 20 la sută”, a declarat primarul din Stoileşti.

Se reabilitează alunecarea de teren de pe DC38

În urma ploilor din primăvara acestui an, în comuna Stoileşti, a apărut, pe drumul comunal 38, o alunecare de teren pe o lungime de 20 metri liniari care a degradat terasamentul, îngreunând astfel circulaţia. Primarul Florin Ionescu a aprobat în consiliul local fondurile necesare reabilitării şi consolidării acestui drum, iar până la sfârşitul lunii octombrie, lucrările se vor finaliza.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...