Sport

Papură, redebut cu dreptul

Revenit pe banca Slatinei după ce nu a avut succes cu Alro, antrenorul Corneliu Papură a redebutat cu o remiză, 1-1 la Alba Iulia.

Scăpată în sfârşit de tehnicianul Dan Oprescu, fratele vicelui de la CJ, Marius Oprescu, FC Olt începe să joace fotbal. Revenirea lui Corneliu Papură a mobilzat echipa slătineană, care a obţinut un punct, 1-1 la Alba Iulia, în faţa unei echipe incomode. Papură nu mai are însă la dispoziţie lotul foarte bun din sezonul trecut, când putea conta pe jucători de valoare pentru nivelul eşalonului secund, precum Precup, Marinescu, Stancu, Creţu, Pasăre, Vişa sau S. Popescu.
Oară a deschis scorul în minutul 23, marcând cu capul după un corner. Papură a mutat inspirat la pauză, introducându-l pe Crăciun, care a egalat în minutul 60, după o pasă excelentă de la Vigariu. Acelaşi Crăciun a mai avut o ocazie imensă de a aduce pe FC Olt în avantaj, dar a ratat. Pe final s-au consemnat şi două eliminări, Mândruşcă de la gazde şi David de la oaspeţi. „Nu este echitabilă remiza, am avut mai multe ocazii. Nu am avut posesie bună, greşim uşor, fără a fi presaţi”, a sintetizat Papură.
Miercuri, FC Olt joacă la Slatina cu liderul Corona, meci în care Papură nu va putea conta pe David şi Vigariu, care sunt suspendaţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...