Pe Scurt

Minori suspecţi de comiterea unui furt pe raza comunei Scundu, identificaţi de poliţiştii locali

La data de 13.10.2018, orele 00.15, un echipaj al Direcţiei Poliţiei Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea a identificat doi minori originari din comuna Scundu, cu vârste de 12, respectiv 16 ani.

Cei în cauză au fost văzuţi iniţial în Zona Centrală, ulterior fiind identificaţi în zona Şcolii Gimnaziale nr. 5, iar la un control sumar au fost găsite asupra lor două cuţite de circa 16 cm şi o trotinetă posibil furată din zonă.

În vederea identificării, minorii au fost conduşi la sediul Direcţiei Poliţiei Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea, unde aceştia au declarat faptul că au plecat de acasă întrucât comiseseră un furt din locuinţa unui cetăţean din comuna Scundu, judeţul Vâlcea.

Obiectele găsite asupra celor doi precum şi documentele întocmite au fost predate reprezentanţilor Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea în vederea continuării cercetărilor sub aspectul infracţiunii de furt calificat.

Apreciem cooperarea foarte bună pe care Direcţia Poliţiei Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea o are cu Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...