Sport

Fotbal, Liga 1 - Petrolul Ploieşti - CS Turnu Severin 1-0

Din nou, înfrângere la limită pentru Severin

Pentru a treia etapă consecutivă, echipa severineană a fost învinsă cu 1-0 şi s-a depărtat la 9 puncte de linia care asigură menţinerea în Liga 1. La Ploieşti, în meciul cu Petrolul, echipa antrenată de italianul Nicolo Napoli a ratat şi un penalty, prin portughezul Hugo Moutinho.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 55 de nou-intratul Bokila, care a păcălit defensiva oaspeţilor şi a reluat nestingherit în plasă. „Tradiţionalul” cuplu de fundaşi centrali, format din Bălău-Dandea, a fost lăsat, surprinzător, pe bancă, iar nesudata apărare, cu Gugu-Durimel, n-a reuşit să îndepărteze balonul trimis prin faţa porţii, la faza din care gazdele au deschis scorul. Francezul Durimel o mai comisese şi în minutul 9, când a lovit balonul cu mâna, în propriul careu, dar arbitrul Voicu a dictat doar corner. Cea mai mare ocazie a primei reprize aparţinuse oaspeţilor, în minutul 24, prin lovitura de cap a lui Arnăutu, respinsă în corner de Bornescu. Echipa Severinului n-a fost capabilă să marcheze nici de la punctul cu var.
În minutul 60, francezul Thomas a fost agăţat în careu şi tot el a vrut să execute penalty-ul, dar sârbul Golic i-a smuls balonul din braţe şi i l-a dat portughezului Hugo Moutinho. Desemnat căpitan la CS Turnu Severin, în lipsa lui Bălău, vărul lui Joao Moutinho, de la FC Porto, a tras slab şi Bornescu a respins în corner. „Thomas a greşit, fiindcă trebuia să lase mingea pentru Moutinho. Imediat l-am şi schimbat şi va fi amendat. Era stabilit din vestiar cine bate 11 metri”, a explicat Napoli amatorismul de care au dat dovadă elevii săi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...