Politică

Vîlcu: Îmi reproşez că nu l-am învăţat pe VAI că statornicia face casă bună cu PDL

Fostul ministru în Relaţia cu Parlamentul, Valentin Iliescu este desfiinţat de deputatul PDL Vâlcea, Samoil Vîlcu, pe care l-a acuzat că nu a făcut nimic din postura de parlamentar

Deputatul PDL Vâlcea îi reproşează fostului său coleg de partid că, deşi nu a ştiut ce este loialitatea şi statornicia într-un partid, îşi permite de fiecare dată să arunce cu noroi.

Valentin Iliescu nu îşi găseşte liniştea şi acesta a lansat mai multe atacuri în ultima perioadă la adresa lui Vîlcu, susţinând că democrat liberalul nu a făcut nimic din postura de parlamentar.

”Aşadar dle Iliescu, onoare şi loialitate sunt cele două cuvinte pe care nu le cunoaşteţi nici măcar în sensul lor strict din Dicţionarul Explicativ al Limbii Române, dar la ce să mă aştept de la un om politic cu pretenţii fără acoperire.Să vă explic ce înseamnă şi loialitate: statornicie. Un alt cuvânt care vă este străin cu totul, altfel nu aţi fi gustat din preaplinul paharului politic, fiind în doar câţiva ani membru a numeroase partide. V-am primit la noi în casă cu gânduri bune, sperând să meritaţi şansa de a ne fi coleg. Acum realizez că ar fi trebuit să vă întrebăm dacă sunteţi pregătit să fiţi loial. Îmi reproşez mie faptul că nu am avut preocuparea de a vă învăţa că statornicia face casă bună cu PDL. Este singurul meu regret în ceea ce vă priveşte”, a declarat Samoil Vîlcu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...