Reportaj

Poveste impresionantă!

Zeci de oameni vor să adopte căţeluşa care a încălzit copilul rătăcit din Dolj

Căţeluşa care a încălzit o noapte întreagă copilul din Rast, dispărut de acasă în acest week-end este iubită de toată lumea acum. Mulţi vor să o adopte, chiar şi din străinătate, dar familia copilului nu vrea să o dea.

"Breaking news! #eroinacucodita de la Rast, cea care a avut grijă de un copil de 6 ani rătăcit de acasă, primeşte astăzi o medalie simbolică. Da! Janina Bianca Dumitrascu (o altă olteancă inimoasă) a mers la Rast şi a luat căţeluşa pentru a fi sterilizată şi vaccinată. Ea se va întoarce să aiba grijă în continuare de copilaş, de care nu ne dorim să o despărţim ! Suntem extrem de onoraţi pentru că putem să facem asta pentru ea! Vrem să împărtăşim această bucurie cu toţi membrii grupului!
Da, se poate în România!!!!", au postat voluntarii unei asociaţii de protecţia a animalelor din Craiova.

Comentariile au început să curgă la această postare.

"Doamne cât mă bucur! Bravooo oameni buni vă mulţumesc tuturor celor care v aţi implicat... şi vă doresc multă sănătate tuturor alături de tot respectul meu", a scris, Viorica Preda.

Forţe impresionante l-au căutat pe Manuel în comuna Rast din judeţul Dolj, dar şi în zonele din apropiere. Din fericire, eforturile salvatorilor au fost încununate de succes, iar băiatul de şase ani a fost găsit în viaţă. Jandarmii care l-au descoperit au fost şocaţi când l-au văzut cum era. După ce au stat de vorbă cu el, aceştia au aflat că o căţeluşă albă a stat tot timpul cu el; patrupedul nu s-a dezlipit o clipă de lângă acesta.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...