Ultima Oră

Jurcan: Ion Tudor nu s-a retras din cursa pentru parlamentare

Deşi au existat probleme şi o intenţie clară de a se retrage, deocamdată Tudor rămâne pe lista PDL

Toate zvonurile potrivit cărora Ion Tudor s-ar fi retras de pe lista parlamentarelor au fost infirmate azi atât de preşedintele PDL Vâlcea, Dorel Jurcan, cât şi de deputatul Samoil Vîlcu.

Aşadar, deocamdată Ion Tudor rămâne candidatul PDL pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul Râmnic Sud.

"Domnul Tudor nu s-a retras. Din câte ştiu a avut o intenţie, însă nu a fost nimic oficial. Dacă era ceva serios aş fi aflat pentru că trebuia să schimb actele. Deci dânsul este candidatul nostru”, a declarat Dorel Jurcan, liderul PDL Vâlcea.

Zvonurile au fost infirmate şi de deputatul Samoil Vîlcu, care a subliniat faptul că nu ar mai intra în cursa pentru parlamentare chiar dacă Tudor nu va mai candida.

« Nu s-a retras. Au fost întradevăr nişte probleme dar el rămâne candidatul. Chiar dacă nu ar mai candida Ion Tudor nu m-aş mai băga. Nu mai este cazul la mine. Am luat o decizie, merg cu ea până la capăt. Dacă am făcut un lucru în cunoştinţă de cauză, nu dau înapoi, nu sunt Mircea Geoană”, a declarat deputatul PDL Vâlcea. T

Totuşi nesiguranţa pluteşte în interiorul PDL, care mai are puţin timp la dispoziţie să stabilească toate candidaturile pentru alegerile din 9 decembrie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...