Actualitate

Medic concediat, după mai multe scandaluri în spital

Medicul urolog Mugur Riza, implicat în mai multe scandaluri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, a fost concediat. Motivul ar fi desele scandaluri provocate de medic în spital, ultimul fiind chiar de săptămâna trecută.

Săptămâna trecută a fost din nou în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova, la Secţia de Urologie, mai exact în sala de operaţie. Potrivit Poliţiei, la începutul săptămânii, urologul Mugur Riza a avut un scandal cu mai mulţi medici, în blocul operator de la etajul VII al SJU Craiova. Colegii săi au chemat poliţiştii, iar doctorul a fost sancţionat cu 3.000 lei.

Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni. Medicul Mugur Riza a intrat în sala de operaţie şi acolo a dat nas în nas cu un alt medic cu care mai avusese şi în vară un conflict. Şi au început cearta. Şi-au reproşat că au conturi false pe reţelele de socializare şi se jignesc reciproc.

Eu cu ea am mai avut un conflict în vară. De atunci, pe unde mă vede, ne certăm. Sunt nişte probleme personale”, a declarat medicul Mugur Riza. Conducerea spitalului a anunţat poliţia.

„- Nu aveţi voie aici, în blocul operator.
– Îmi arătaţi şi mie buletinul?
– Sigur, dar acum nu pot, că operez.
– Pentru faptul că aţi provocat scandal în blocul operator veţi fi sancţionat”, se arată în discuţia suprinsă de medicul acuzat, care a filmat poliţiştii cu telefonul mobil. Filmul a ajuns ulterior pe youtube.

„S-a discutat şi în Comisia de Etică şi în Consiliul de Disciplină. Noi colaborăm şi cu Poliţia care ne cere detalii despre tot ceea ce face acest domn doctor. Urmează ca în colegiul director să decidem ce sancţiuni vom aplica. A fost băgat de mai multe ori în comisia de disciplină. A lovit în uşă cu picioarele, a înjurat medicii, i-a ameninţat”, a precizat Alin Demetrian, managerul Spitalului Judeţean.

Poliţiştii l-au sancţionat pe medic cu 3.000 de lei. Acesta a mai fost implicat în diferite controverse. Ar fi agresat mai mulţi colegi şi ar fi refuzat să opereze pacienţii, pe motiv că a fost trimis să îi opereze în alte săli decât cea de la Urologie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...