Special

Telenovela de la Vultureşti, cu final fericit!

Tânăra din Singapore, descoperită într-o comună din Olt după ce a fost dată dispărută, s-a căsătorit cu un oltean

Tânăra din Singapore, data dispărută în urmă cu doi ani şi descoperită alături de mama ei într-o comună din judeţul Olt s-a căsătorit cu tânărul oltean pe care l-a cunoscut pe internet. Evenimentul a fost transmit pe o reţea de socializare. S-au căsătorit în Singapore, unde şi locuiesc.

În urmă cu doi ani, două femei din Singapore au fost sate disparute şi căutate în toată lumea. Cele două, mama şi fiică, au fost găsite într-o comună din Olt.

Acestea au plecat atunci de acasă cu o sumă mare de bani, iar tatăl fetei a anunţat poliţia, de teamă să nu cadă în mâinile unor traficanţi de persoane. Numai că cele două erau într-o comună din Olt, unde tânăra se îndrăgostise de un tânăr oltean.

Yap Lay Leng, avea atunci 25 de ani şi mama ei, Foo Li Kheng, în vârsta de 61 de ani, şi au pornit în aventura vieţii lor. Au părăsit fără să lase o vorbă, casa din Singapore şi au zburat la Frankfurt şi de acolo în Bucureşti. În capitală au fost aşteptate de tânărul Alexandru Donea Alexandru care o invitase pe Yap Lay în România.

Numai ca tatăl fetei s-a speriat când a ajuns acasă şi nu şi-a mai găsit soţia şi fata. A alertat poliţia care le-a dat în urmărire. Cazul a ajuns în presa locală şi a făcut înconjurul lumii.

Poliţia le-a găsit in comuna Vultureşti, judeţul Olt. Erau tefere şi “nu fuseseră victimele unei infracţiuni”. Au stat la tânărul pe care Yap Lay Leng l-a cunoscut pe internet, în urma cu doi ani. Pasionaţi amândoi de desene manga, tinerii au început să vorbească din ce în ce mai des şi, la un moment dat, s-au hotărât să se întâlnească şi în lumea reală.

Yap Lay Leng a luat cu ea bani cash şi patru librete de bancă, ce conţineau economii în valoare de cel puţin 40.000 de dolari, venind în România cu mama sa, Foo Li Kheng, în vârstă de 61 de ani. Conform autorităţilor, femeile au venit să vadă zăpada şi să se plimbe în România, curioase în urma discuţiilor purtate cu tânărul român pe internet.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...