Actualitate

Ambasadorul Cubei, vizită fulger în judeţul Vâlcea

Marta C. Fajardo Palet a propus autorităţilor locale organizarea unui sistem de relaţii şi schimburi de grupuri turistice pentru promovarea turismului din Vâlcea

La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Cuba la Bucureşti, Marta C. Fajardo Palet, care a efectuat o vizită în judeţul Vâlcea.

În cadrul discuţiilor care au debutat cu aprecieri reciproce asupra bunelor relaţii dintre Cuba şi România, preşedintele Ion Cîlea a făcut o scurtă prezentare a peisajului economic şi natural al judeţului, insistând pe ideea că Vâlcea reprezintă o bună oportunitate pentru dezvoltarea unor relaţii durabile în domeniul turismului.

Au fost apreciate în acest sens eforturile investiţionale pe care Consiliul Judeţean le-a făcut pentru modernizarea staţiunilor balneare de pe Valea Oltului spre a putea fi mai bine integrate în turismul internaţional de sănătate.

Ambasadorul Cubei la Bucureşti a subliniat la rândul său că turismul din ţara sa a devenit o activitate puternică şi că va acorda atenţie propunerii privind organizarea unui sistem de relaţii şi schimburi de grupuri turistice în cadrul cărora judeţul Vâlcea să ocupe un loc de referinţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...