Inedit

Un rus şi-a găsit câinele după cinci săptămâni, după ce l-a pierdut într-un accident în Vâlcea

Imagini emoţionante au fost surprinse în Vâlcea, unde un câine implicat într-un accident, pe Valea Oltului, şi-a întâlnit stăpânul după 5 săptămâni.

Animalul s-a rătăcit imediat după accidentul în care a fost implicat stăpânul său, un şofer din Rusia, şi care a avut loc în urmă cu 5 săptămâni, pe Valea Oltului.
Potrivit unei postări pe Facebook, un poliţist din Vâlcea a găsit câinele într-o parcare şi l-a contactat, pe facebook, pe proprietarul acestuia.

Venit tocmai din Rusia, bărbatul şi-a reîntâlnit ieri câinele.

„Acum 5 săptămâni a fost un accident pe Valea Oltului, iar conducatorul auto alb, din Rusia, nu şi- a mai găsit câinele. Colegul nostru de la Politia DN Vâlcea a găsit câinele într- o parcare. Apoi a luat legatura pe Facebook cu proprietarul şi rusul a venit după câine...Iată momentul «revederii»”, a postat un poliţist pe pagina lui de socializare.

“Nici o fiinţă omenească nu se poate compara cu loialitatea unui animal”, este unul dintre sutele de comentarii la postarea poliţistului.
Reamintim că un accident produs, în data de 1 septembrie, pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, s-a soldat cu patru victime şi cu blocarea totală a circulaţiei. Printre victime şi un copil.

Evenimentul produs la ieşire din staţiunea Călimăneşti - Căciulata, la km 202 + 800 m, în zona Lotrişor, a fost cauzat de neatenţia la volan, potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Vâlcea. Şoferiţa imprudentă, din Rusia, a suferit diverse leziuni, alături de un copil de naţionalitate română.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...