Ultima Oră

Comandant nou la Poliţia oraşului Bălceşti

Inspectorul principal Florin Mărăscu este noul comandat al Poliţiei oraşului Bălceşti din judeţul Vâlcea, după ce a promovat concursul organizat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

Joi, 04 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea a publicat rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiei de şef Poliţie oraş III la Poliţia oraşului Bălceşti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Astfel, noul şef al Poliţiei oraşului Bălceşti este inspectorul principal Florin Mărăscu, conducerea IPJ Vâlcea urmând să emită ordinul de numire în noua funcţie.

Inspectorul principal Florin Mărăscu este unul dintre cei mai integri poliţişti, cu o reputaţie impecabilă. El a devenit om al legii în anul 2003. A lucrat în primă fază ca agent de poliţie rutieră la IPJ Serviciu Rutier Vâlcea, iar în anul 2011, absolvirea Academiei de Poliţie “Al. I. Cuza”, Facultatea de Poliţie Bucureşti, a fost avansat la gradul de ofiţer de poliţie.

Florin Mărăscu este şi absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Germane Sibiu, al Facultăţii de Management în Afaceri Economice din cadrul Universităţii “Constantin Brâncoveanu” Piteşti, dar şi al unui master în specializarea Managementul Resurselor Umane.

Noul şef al poliţiei Bălceşti a obţinut în 2016 evaluare UNSAAT – ofiţeri monitori ONU, pentru misiuni internaţionale, devenind ofiţer activ în Grupa de rezervă IGPR pentru misiuni internaţionale. De altfel, Mărăscu a participat la două misiuni operative internaţionale, la Paris, având ca scop acordarea de sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze în asigurarea securităţii zonelor turistice, în perioada decembrie 2016 – august 2017.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...