Ultima Oră

Un tir cu ţigări de contrabandă, răsturnat la Olt

Un tir încărcat cu ţigări de contrabandă s-a răsturnat într-o localitate din judeţul Olt. Cele peste 14 milioane de ţigarete de contrabandă din TIR-ul răsturnat la Coloneşti au fost descoperite cu ajutorul unui poliţist de la Rutieră, originar din Brebeni şi vorbitor de limba sârbă. Acesta l-a auzit pe şofer vorbind la telefon cu complicii.

Şoferul TIR-ului este un sârb, care venea din Ucraina şi circula spre Craiova. La faţa locului sunt mai mulţi oameni ai legii care evaluează întreaga marfă de contrabandă şi urmează a stabili concret despre ce cantitate de ţigarete este vorba şi care este valoarea acestora.

„Poliţiştii au depistat un cetăţean sârb, care transporta cu un tir ţigări de contrabandă, depozitate în cutii de detergent. Cercetările sunt în plină desfăşurare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

Oficial, ţigările au fost găsite chiar cu ajutorul unuia dintre poliţiştii care s-au deplasat la locului accidentului pentru a face cercetări şi a stabili cum s-a produs acesta. Omul legii este din comuna Brebeni, angajat al Serviciului Rutier Olt, şi ştie să vorbească limba sârbă, iar acesta l-a auzit pe şofer în momentul în care şi-a sunat complicii şi îi întreba ce face cu ţigările de contrabandă pe care le transporta cu TIR-ul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...