Ultima Oră

Scandal în sala de operaţie cu poliţiştii

S-a întâmplat din nou în Spitalul din Craiova, la Secţia de Urologie, mai exact în sala de operaţie. Potrivit Poliţiei, la începutul acestei săptămâni, urologul a avut un scandal cu mai multi medici, în blocul operator de la etajul VII al SJU Craiova. Colegii săi au chemat poliţiştii, iar doctorul a fost sancţionat cu 3.000 lei pentru provocare de scandal.

Incidentul a avut loc, la începutul acestei săptămâni. Medicul Mugur Riza a intrat în sala de operaţie şi acolo a dat nas în nas cu un alt medic cu care mai avusese şi în vară un conflict. Şi au început scandalul. Şi-au reporşat că au conturi false pe reţelele de socializare şi se jignesc reciproc. "Eu cu ea am mai avut on conflict în vară. De atunci pe unde mă vede ne certăm. Sunt nişte probleme persoanale", a declarat medicul Mugur Riza. Conducerea spitalului a anunţat poliţia. "Nu aveţi voie aici, în blocul operator Îmi arătaţi şi mie buletinul. Sigur, dar acum nu pot că operez. Pentru faptul că aţi provocat scandal în blocul operator veţi fi sancţionat", se arată în discuţia suprinsă de medicul acuzat care a filmat poliţiştii cu telefonul mobil.

„S-a discutat şi în Comisia de Etică şi în Consiliul de disciplină. Noi colaborăm şi cu Poliţia care ne cere detalii despre tot ceea ce face acest domn doctor. Urmează ca în colegiul director să decidem ce sancţiuni vom aplica. A fost băgat de mai multe ori în comisia de disciplină. A lovit în uşă cu picioarele, a înjurat medicii, i-a ameninţat”, a precizat, Alin Demetrian, managerul Spitalului Judeţean.

Poliţiştii l-au sancţionat pe medic cu 3.000 de lei. Acesta a mai fost implicat în mai multe scandaluri, a agresat mai mulţi colegi şi a refuzat să opereze pacienţii pe motiv că a fost trimis să îi opereze în alte săli decât cea de la Urologie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...