Administraţie

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, în vizită la Râmnicu Vâlcea

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a efectuat azi o vizită în Rm. Vâlcea pentru stabilirea paşilor prin care ministerul poate să dea aviz favorabil privind transmiterea imobilului, construcţii şi teren - Sala Sportului Traian, situate în Municipiul Râmnicu Vâlcea, din proprietatea publică a statului şi administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, în domeniul public al Municipiului Râmnicu Vâlcea şi administrarea Consiliului Local.

“Astăzi, am avut deosebita plăcere să fiu gazdă alături de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu şi primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, la întâlnirea cu ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran. Întâlnirea a avut ca scop principal stabilirea paşilor prin care ministerul poate să dea aviz favorabil privind transmiterea imobilului, construcţii şi teren - Sala Sportului Traian, situate în Municipiul Râmnicu Vâlcea, din proprietatea publică a statului şi administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, în domeniul public al Municipiului Râmnicu Vâlcea şi administrarea Consiliului Local. Este un pas important şi mult aşteptat de toată lumea. Administrarea sălii de sport de Consiliul Local creează premisele atrageri de fonduri pentru reabilitarea şi modernizarea acesteia.
Pentru a susţine sportul de performanţă este nevoie de resurse financiare, dar şi de condiţii normale în care sportivii să îşi poată desfăşura antrenamentele şi competiţiile. În cadrul întâlnirii, ne-am deplasat pentru a vedea la faţa locului stadiul în care se află Sala Sportului Traian şi de ce este nevoie ca ea sa fie urgent modernizată. După mulţi ani, handbalul vâlcean este din nou în competiţiile europene. SCM Râmnicu Vâlcea va juca în Cupa EHF, iar municipiul Râmnicu Vâlcea, va fi din nou gazda partidelor internaţionale de handbal feminin. Acesta este un motiv în plus pentru care este necesar ca această transmitere a Sălii Sportului să se facă cât mai curând, mai ales că legislaţia în vigoare permite acest lucru. Mulţumesc, ministrului Ioana Bran pentru că a dat curs invitaţiei mele şi a reuşit să ajungă la Râmnicu Vâlcea chiar dacă programul său este unul încărcat de activităţi! Apreciez acest efort şi o felicit pentru interesul arătat în a oferi posibilitatea ca sportivii români să dispună de condiţii normale pentru antrenamente şi competiţii! Tinerii şi sportul sunt domenii vitale pentru o societate care doreşte să fie cunoscută internaţional, iar pentru aceasta este nevoie de investiţii în infrastructură, resursă umană şi viitorii sportivi. Consider că tinereţea este un atuu în perspectiva dezvoltării acestui domeniu şi am încredere în viziunea doamnei ministru, care deşi este cel mai tânăr ministru arată că este implicată activ şi cunoaşte problemele cu care se confruntă domeniul sportiv”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...