Sub Lupă

Stâlpii de pe stradă, capcană pentru şoferii din Caracal

Capcane pentru şoferi pe o stradă din Caracal. Doi stâlpi lăsaţi pe carosabil, după ce strada a fost reabilitată, pun în pericol siguranţa şoferilor care de multe ori sunt nevoiţi să încalce regulile de circulaţie pentru a evita impactul cu stâlpii. Autorităţiile locale spun că din 2013 au cerut firmei de distribuţie de electricitate să îi mute, dar nu au răspuns solicitării. Pe de altă parte, cei învinuiţi spun că stâlpii nu le aparţin şi nu au de ce să îi reloce.

Să circuli pe strada Cuza Vodă din Caracal este o adevărată aventură pentru şoferi. Aceştia sunt nevoiţi să ocolească stâlpii pentru a evita un accident rutier.

Aproximativ un metru din această bandă este ocupat de cei doi stâlpi. Astfel că şoferii care trec prin această zonă sunt nevoiţi să folosească banda a doua, deşi aici este linie continuă.

"Sunt lăsaţi aşa, normal că sunt periculoşi. Intră şi copii, şi cu căruşţele, şi cu maşinile. Dacă nu i-a nicio atitudine nimeni. Trebuie să îi ocoliţi de fiecare dată? De fiecare dată şi mai e şi trecere de pietoni", spune un şofer. Autorităţiile locale susţin că vinovaţi sunt cei de la societate de distribuţie electricitate care de cinci ani au fost rugaţi să vină să îi reloce.

"Din păcate o relocare a stâlpilor de electricitate e mai grea decât o hotărâre de Guvern.Ei, ce pot să vă zic, în 2013 se aflau pe trotuar şi s-a asfalat această stradă Cuza Vodă se numeşte este chiar la intersecţia cu Mihai Viteazu , s-au pus borduri şi urmau să fie relocaţi. Acum ce să vă spun, o să reluăm procedurile de relocare", spune Octavian Stănescu, viceprimarul Caracal.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...