Politică

Gigi Neţoiu, candidat pentru Camera Deputaţilor din partea PP-DD

Netoiu: Sunt mult mai multe aranjamente în politică decât în fotbal

Omul de afaceri, Gigi Neţoiu, va intra în cursa pentru un loc de deputat, din partea partidului lui Dan Diaconescu, într-un colegiu din Craiova.

După ce şi-a dat demisia din UNPR, Neţoiu candidează pentru un loc de deputat în colegiul Craioviţa, pe listele PP-DD, în tandem cu fostul primar Antonie Solomon, care candidează la Senat, tot din partea partidului lui Dan Diaconescu.

Gigi Netoiu a facut scoala de ofiteri de Securitate in perioada 1982-1985, dupa care a lucrat la Serviciul de Informatii si la Directia a V-a. "In '89 am trecut la 215 (fosta unitate de informatii a Internelor, UM 215). Revolutia m-a gasit destul de bogat, eram singur la parinti", a spus Netoiu, reamintind si ca a facut investitii foarte mari la Cetate, din banii castigati ulterior in afaceri, dar si ca timp de 16 ani a investit in fotbal.

Gigi Netoiu este cunoscut pentru implicarea sa in fotbal, dar si pentru "Dosarul Transferurilor". Alaturi de alte sapte persoane a fost acuzat de un prejudiciu de peste 13 milioane de dolari pentru ca ar fi facut blat in cazul a 12 transferuri internationale ale unor fotbalisti romani in perioada 1999-2005, dar a fost achitat de judecatori.

La randul sau, fostul primar Antonie Solomon a semnat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, adeziunea de membru al PP-DD, urmand sa candideze pentru un fotoliu de senator in Colegiul 1 Craiova.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...