Inedit

“Promenada Inimilor“, la Râmnicu Vâlcea!

Evenimentul a fost organizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea, Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia, Rotary Club Râmnic, Interact şi Rotaract în colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea şi Crucea Rosie

Sâmbătă, 29 septembrie 2018 a avut loc la Râmnicu Vâlcea evenimentul Promenada inimilor, la care au participat peste 400 de copii, tineri şi adulţi.

Sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi. Membrii Rotary sunt dedicaţi comunităţii în care trăiesc, iar acum au avut ocazia, pentru al cincelea an consecutiv, să arate acest lucru printr-un proiect iniţiat în urmă cu mai mulţi ani de rotarienii din România şi Republica Moldova!

Evenimentul a fost organizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea, Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia, Rotary Club Râmnic, Interact şi Rotaract, în colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea şi Crucea Rosie.

Organizatorii mulţumesc presei, care a susţinut în fiecare an această acţiune, Primăriei Râmnicu Vâlcea, tuturor partenerilor şi sponsorilor Boromir, Annabella, Nordexim si Premium Concept Proiect, care de fiecare dată au contribuit la bunul mers al evenimentului.

Promenada Inimilor este un concept simplu şi inovator care are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Proiectul implică amenajarea (realizată încă din anul 2014 pe bulevardul Dem Râdulescu), în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, a unei rute accesibile pe care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mişcare şi în organizarea anuală a unei plimbări cu participare numeroasă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...