Ultima Oră

Maşina deputatului Ionuţ Stroe, spartă de hoţi

Maşina deputatului PNL de Dolj, Ionuţ Stroe, a fost spartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în faţa casei sale din localitatea Cârcea.

Potrivit deputatului Ionuţ Stroe, maşina Dacia Logan, înregistrată pe cabinetul său parlamentar, a fost spartă în noaptea de vineri spre sâmbătă, în faţa casei sale din localitatea Cârcea.

Parlamentarul a observat că maşina sa a fost spartă de hoţi abia sâmbătă la prânz când a ieşit la poartă.

"Am observat că maşina avea portiera dreaptă îndoită, iar geamul era spart. De asemenea, a fost ruptă şi bancheta din spate şi au fost furate bateria şi pompa de benzină. Am chemat imediat poliţiştii şi au luat amprente. Nu bănuiesc pe cineva anume, după modul de operare, cred că este vorba despre nişte hoţi de maşini", a declarat parlamentarul Ionuţ Stroe.

Poliţiştii au luat amprente şi încearcă să identifice autorii. "Lucrătorii postului de poliţie Cârcea s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că au dispărut bunuri din maşina unei persoane. S-au întocmit acte premergătoare întocmirii dosarului penal pentru furt calificat. În momentul de faţă se fac cercetări pentru identificarea autorilor", a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...