Sport

Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei, cinci etape de suspendare după ce a vrut să scoată echipe de pe teren

Comisia de Disciplină: "Iniţierea, instigarea si determinarea echipei la o stare de non-combat, încălcând astfel principiul fair-play-ului în jocul de handbal"

Bogdan Burcea, tehnicianul Craiovei, a primit cinci etape de suspendare după ce a vrut să scoată echipa de pe teren la meciul de la Rm. Vâlcea, pierdut 23-27.

SCM Craiova nu trece printr-o perioadă tocmai bună. Deţinătoarea Cupei EHF a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar în primele patru etape din Liga Naţională a suferit deja două înfrângeri!
Miercuri seara, la Cisnădie, oltencele au fost învinse de Măgura, 25-22, un meci tranşat pe final. Craiova nu l-a avut pe banca tehnică pe antrenorul Bogdan Burcea, care a primit cinci etape de suspendare după cartonaşul roşu din etapa a doua, cu SCM Rm. Vâlcea. Tehnicianul oltean le-a cerut atunci jucătoarelor să părăsească terenul în semn de protest faţă de arbitrajul constănţenilor Mihai Moldoveanu şi Adrian Georgescu. Comisia de Disciplină a considerat că decizia sa a dus la "iniţierea, instigarea si determinarea echipei la o stare de non-combat, încălcând astfel principiul fair-play-ului în jocul de handbal".

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...