Politică

Ministrul Transporturilor, luat la întrebări de senatorul Romulus Bulacu

Domnule Ministru,

În luna martie 2018 v-am adresat o întrebare privind situaţia reabilitării şi modernizării DN 7A ce leagă oraşul Brezoi de Petroşani. În răspunsul oferit de dumneavoastră, după explicaţiile privind mai multe amânări, aţi comunicat că ”... în Programul BEI II, pentru anul 2018 a fost aprobată pentru obiectivul Consolidare şi protecţie versanţi DN7 A km 63+200-km86+601. C.N.A.I.R. S.A. prin D.R.D.P Craiova a început demersurile pentru demararea procedurii de achiziţie publică având ca obiect Prestări servicii de elaborare PT, DE, documentaţie obţinere avize, acorduri, autorizaţie de construire şi asistenţă tehnică pe parcursul execuţiei lucrărilor la acest obiectiv, urmând ca apoi să fie demarate şi procedurile de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor şi respectiv servicii de consultanţă”.
Vă reamintesc că acest drum ar trebui să asigure accesul turiştilor către un obiectiv turistic de maximă importanţă pentru judeţul Vâlcea, Transalpina Ski Resort. Mai este foarte puţin timp până la deschiderea sezonului, astfel că, domnule ministru, cu autoritatea de care dispuneţi, vă rog să-mi comunicaţi:
1. Care este stadiul de reabilitare al DN 7A?
2. Cum puteţi asigura accesul turiştilor către pârtia de ski, în condiţii decente, având în vedere starea dezastruoasă a drumului, până la finalizarea execuţiei lucrărilor de consolidare?
Vă mulţumesc.
Solicit răspuns scris.

Senator Romulus Bulacu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...