Special

Membrii Clubului Rotary Râmnicu Vâlcea s-au implicat în proiectul “Let’s do it, România!”

Sâmbătă, 15 septembrie, a avut loc „Ziua de Curăţenie Globală – World Cleanup Day”, în cadrul căreia, 150 de ţări din întreaga lume s-au reunit în cea mai ambiţioasc mişcare civică la nivel international.

România a organizat pentru a şasea oară, Ziua de Curăţenie Naţională, acţiune de succes ce a început înca din anul 2010, unde peste 1 400 000 de voluntari au participat la evenimentele Let`s Do It, Romania! Reciclind peste 18 000 de tone de deşeuri.

„Să fii voluntar pentru oraşul tău este un lucru firesc. Implicarea noastră în această acţiune s-a făcut cu speranţa că şi alţi vâlceni se vor alătura acestui proiect şi că, pe viitor, fiecare dintre noi va deveni mai responsabil şi atent atunci când vine vorba de menţinerea şi protejarea mediului înconjurător. Suntem conştienţi de responsabilitatea pe care o avem faţă de mediul înconjurător şi faţă de generaţiile viitoare”, a precizat preşedintele Rotary Club Râmnicu Vâlcea, Diana Maria Ionescu.

La Râmnicu Vâlcea, clubul Rotary Club Râmnicu Vâlcea impreuna cu Rotaract şi Interact sprijiniti de catre Primăria Municipiului si alte cateva sute de voluntari s-au alaturat proiectului Let’s do it, România!” şi au salubrizat mai multe zone din oraş.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...