Administraţie

Primăria Rm. Vâlcea: Acuzaţiile că se fură asfalt cu complicitatea lucrătorilor de la DADP sunt lipsite de fundament

Ca urmare a numeroaselor postări apărute recent în mediul virtual referitoare la un presupus furt de asfalt folosit la lucrările de reabilitare din cartierul Ostroveni, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea face următoarele precizări:

Observând lucrătorii DADP care efectuau, în cursul zilei de vineri, 14 septembrie, lucrări de reabilitare în zona Pieţei Ostroveni, administratorul unei asociaţii de proprietari din acest cartier i-a rugat pe muncitori să îi dea o cantitate mică de asfalt, într-un lighean pe care îl avea în portbagajul maşinii personale, fiindu-i necesară pentru a astupa o groapă din parcarea dintre blocuri aferentă asociaţiei de proprietari. Muncitorii au dat curs acestei solicitări punând în recipientul respectiv câteva lopeţi de asfalt, iar administratorul l-a folosit în scopul declarat.

Drept urmare, postările de pe reţelele sociale conform cărora se fură asfalt cu complicitatea lucrătorilor de la DADP sunt lipsite de fundament real întrucât acesta a fost folosit pentru remedierea unei probleme existente tot pe domeniul public. Apreciem vigilenţa unor cetăţeni ai municipiului dispuşi să semnaleze posibile fapte reprobabile, dar, înainte de a le răspândi în spaţiul public virtual, ar fi de preferat să le înainteze instituţiilor abilitate să le lămurească şi să le soluţioneze. Precizăm că salariaţii DADP care au fost implicaţi în acest incident au fost sancţionaţi cu reducerea cu 10% a salariului pentru nerespectarea procedurilor de lucru.

Biroul de Presă

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...