Eveniment

Râmnicu Vâlcea:

Patru persoane, cercetate după ce au încercat să spargă două bancomate

Planurile le-au fost încurcate de oamenii legii, dar şi de camerele de luat vederi care au filmat întreaga operaţiune

Trei bărbaţi şi o femeie au încercat să dea astăzi lovitura vieţii la două bancomate din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Operatorul dispecer al sistemului de supraveghere video gestionat de Poliţia Locală a municipiului a observat prin intermediul camerei rotative de la intersecţia Căii lui Traian cu strada General Magheru că trei bărbaţi s-au oprit în faţa bancomatului de lângă Galeriile de Artă ”Artex”. Unul dintre ei, având faţa acoperită cu gluga hanoracului, a operat la bancomat, iar la un moment dat l-a chemat lângă el pe cel de-al doilea, acesta părând să extragă un dispozitiv din ATM. În timpul derulării acestor acţiuni, cel de-al treilea a staţionat la mică distanţă de partenerii săi, părând să observe cu atenţie zona.

Cei trei au plecat apoi pe Calea lui Traian, iar operatorul a anunţat imediat echipajul mobil al Poliţiei Locale, continuând supravegherea prin intermediul sistemului de camere video. Cei trei bărbaţi au fost depistaţi câteva minute mai târziu de poliţiştii locali, repartizaţi pe zona Centrală şi pe cartierul Ostroveni, la un alt bancomat amplasat vizavi de Colegiul Economic. Aceştia erau aşteptaţi într-un autoturism de o femeie.

Din investigaţiile efectuate, la primul bancomat s-a constatat deteriorarea clapetei locaşului de ridicare a banilor, iar la cel de-al doilea s-a găsit inserat un dispozitiv de extragere a bancnotelor şi, aruncată la câţiva metri distanţă, o şurubelniţă de mari dimensiuni.

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 43 de ani şi cu domicilii în judeţul Vâlcea, dar şi în judeţele Argeş şi Dâmboviţa au fost fost reţinute de oamenii legii, care au confiscate toate bunurile şi sumele de bani găsite asupra lor. Cercetările în acest caz continuă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

23.10.2012 - 21:58urmaritorul de stiri:Sa mai dea PRO TV stiri explicite despre cum se pot scoate bani din bancomate (mai vechi) fara sa se inregistreze tranzactia... rusinica... dati-le idei ca si asa sunt putin inventivi infractorii...

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...