Administraţie

Final de organizare proiect Caracal – Un Oraş Curat

În cursul zilei de astăzi s-a încheiat faza de oraganizare a proiectului – Caracal - Un oraş curat, reprezentanţii managementului de proiect s-au întâlnit pentru stabilirea ultimelor detalii.

A fost realizată harta deşeurilor iar în funcţie de aceasta a fost făcută zonarea municipiului, în fiecare zonă acţiunea va fi coordonată de către un reprezentat al Primăriei municipiului Caracal şi monitorizată de către un responsabil al echipei de voluntari. Conform parteneriatelor încheiate, rezultă că mâine 15 septembrie 2018 , se vor prezenta la acţiune aproximativ 700 de voluntari.

Voluntarii se vor prezenta la ora 8.30 la sediul Primăriei Caracal pentru înregistrarea prezenţei, echiparea, instruirea PAI şi dotarea cu materialele necesare, iar începând cu ora 9.30 se va începe curăţarea zonei alocate. Deşeurile rezultate în urma acţiunii se vor depozita în punctele de colectare zonale stabilite, marcate prin indicatoare, iar ridicarea acestora se va face de către operatorul de salubritate, ADPP Caracal, partener în cadrul proiectului. Revenim cu detalii în cursul zile de mâine cu privire la desfăşurarea evenimentului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...