Actualitate

Patru tineri, convinşi de Poliţia Loccală să cureţe mizeria pe care au făcut-o pe domeniul public

Campania pentru un oraş curat demarată de Direcţia Poliţiei Locale a municipiului Rm. Vâlcea, Serviciul Control şi Serviciul Ordine Publică şi Siguranţă Rutieră, a continuat la nivelul comunităţii.
În acest spirit, în data de 11.09.2018, orele 16:46, au fost identificaţi un număr de 4 tineri care aruncaseră pe domeniul public diverse obiecte (seminţe, hârtii).
Cei în cauză au fost depistaţi de un echipaj al Serivicului Ordine Publică şi Siguranţă Rutieră, iar în momentul în care poliţiştii locali le-au atras atenţia cu privire la faptul că acţiunile lor constituie contravenţie, aceştia au avut un comportament nepotrivit şi reticent, refuzând să remedieze situaţia creată de dânşii.
La insistenţele echipajului, aceştia au fost convinşi să facă curăţenie la locul faptei, după care au fost sancţionati: doi dintre aceştia cu o amendă de 2.000 lei fiecare pentru încălcare normelor de curăţenie, ceilalţi doi cu amendă de 500 lei fiecare, pentru contraveţii prevăzute de Legea nr.61/1991.
În ultimile 15 zile, astfel de acţiuni au avut ca rezultat un număr de 9 sancţiuni aplicate pentru încălcare normelor de curăţenie, în valuare de 2.000 lei fiecare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...