Actualitate

Un profesor din Olt protestează de trei zile în faţa Ministerului Educaţiei

Un profesor din judeţul Olt protestează de trei zile în faţa Ministerului Educaţiei din cauza faptului că două clase au fost comasate şi cere să se adopte măsuri în favoarea elevilor, şi nu pentru încadrarea în costuri.

Vestea că cele două clase vor funcţiona în regim de simultan l-a determinat pe profesorul de matematică Aurel Dascălu să plece la Bucureşti, în faţa Ministerului Educaţiei, în speranţa că va obţine derogarea direct de la ministru.

“A treia zi în faţa MEN! Am fost invitat la discuţii, mi-au comunicat că încearcă să ţină cont de aspectele sesizate de mine (le-au numit pertinente) iar derogarea a rămas în discuţie - să se reia procedura - şi dacă găsesc bani se va şi aproba (domnul secretar de stat urmează să plece chiar la Ministerul de Finanţe). Semnele sunt bune! Aştept să primesc derogarea! Nu plec!”, a postat profesorul pe pagina de socializare.

Şcoala din Poboru are 164 de levi, efectivul fiind în scădere de ani de zile, cum se întâmplă în mai toate şcolile de la ţară, dar nu numai.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...