Ultima Oră

Fiul judecătorilor din Craiova, care şi-a ucis iubita într-un accident, s-a întors la şcoală

Matei Uncheaşu, adolescentul de 16 ani care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis, s-a întors ieri la şcoală. Magistraţii i-au permis să meargă la cursuri, dar va fi obligat să se întoarcă direct acasă pentru că este în arest la domiciliu. Iubita lui era cu doi ani mai mare şi învăţa la acelaşi colegiu din Craiova.

Procurorii au cerut din nou, în aceste zile, prelungirea măsurii arestului la domiciliu, iar instanţa a fost de acord cu solicitarea anchetatorilor. Între timp, minorul s-a transferat la o altă unitate de învăţământ. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Dispune prelungirea măsurii arestării la domiciliu.(…) Permite inculpatului părăsirea imobilului (…) pentru a se prezenta la cursurile de învăţământ din cadrul Colegiului Naţional Pedagogic «Ştefan Velovan», începând cu data de 10.09.2018, pe perioada frecventării acestor cursuri, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 6.45 – 15.30“, se arată în hotărârea instanţei, care poate fi contestată la Tribunalul Dolj.

În cursul zilei de 16 iulie, după ce a fost audiat, băiatul de 16 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe emise de procurorii craioveni. O zi mai târziu, după o noapte petrecută în arest, acesta a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, însă instanţa nu a fost de acord şi a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În luna iulie, o tânără de 18 ani şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident produs pe Strada Viitorului, din Craiova, pe direcţia Centurii de Nord, către Hanul Doctorului. Şoferul, fiul unor judecători din Craiova era minor şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit anchetatorilor, şoferul a pierdut controlul autoturismului Volkswagen Golf pe care îl conducea din direcţia Centurii de Nord către Hanul Doctorului şi s-a răsturnat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...