Administraţie

Duminică, 26 august, zi de sărbătoare la Stoileşti

A devenit deja o tradiţie ca, an de an, „Ziua comunei Stoileşti” să fie evenimentul mult aşteptat de localnici, dar şi de cetăţenii din localităţile învecinate, care vin cu drag şi voie bună să ia parte şi să se bucure de activităţile dedicate acestei sărbători câmpeneşti.

Astfel, duminică, 26 august, Primăria comunei Stoileşti a organizat „Ziua comunei Stoileşti”. În cadrul evenimentului, pe scena amenajată la târgul săptămânal din punctul Baia au susţinut un concert de zile mari Olguţa Berbec, Florinel Vasilică şi Taraful Teleorman.

„Ziua comunei este o zi specială pentru toţi stoileştenii. De aceea, în fiecare an am pregătit evenimente care să bucure fiecare cetăţean. În cadrul evenimentului am organizat Competiţia Cupa Stoileşti la fotbal, iar echipa câştigătoare a fost premiată. Este un eveniment care atrage tinerii din toate satele. În aceeaşi zi, am premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Ca în fiecare an, şi anul acesta am premiat şi elevii cu cea mai bună performanţă la examenul de Evaluare Naţională, şi mă refer la elevii de clasa a VIII-a”, a declarat Florin Ionescu, primarul comunei Stoileşti.

“În ultima duminică a lunii august cei născuţi în comuna Stoileşti serbează aniversarea acestei frumoase comune, petrec împreună, îşi revăd prieteni şi rude, uneori după perioade lungi de timp. Consiliul local şi primarul Florin Ionescu se implică pentru a organiza ireproşabil un eveniment care strânge câteva mii de participanţi în târgul săptămânal din punctul Baia. Programul manifestărilor a fost structurat pentru a satisface toate generaţiile şi pentru oamenii deosebiţi care mi-au marcat copilăria şi adolecenţa. Sunt legat de fiecare comunitate vâlceană, dar mereu am spus că Stoileştiul este cea mai frumoasă comună din Vâlcea şi sunt mândru că sunt fiu al acestei comune. Vă doresc din inimă să vă bucuraţi cu toţii şi de această dată că sunteţi împreună! Îl felicit pe primarul Florin Ionescu pentru că a reuşit şi în acest an sa organizeze un eveniment de excepţie! Îmi pare rău că de această dată nu am putut fi prezent, dar am fost alături de dumneavoastră cu sufletul! La mulţi ani tuturor celor năcuţi şi crescuţi aici, la mulţi ani comunei noastre Stoileşti!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...