Special

Proiecte româno-bulgare la Universitatea din Craiova

În perioada 10-12 septembrie 2018, Universitatea din Craiova primeşte vizita partenerilor bulgari din proiectul regional Ro-Bg „O şansă pentru dezvoltare”, în care Universitatea românească este lider. Vizita de studiu este organizată de Regional Development of Foundation, unul dintre cei doi parteneri din proiect, şi are ca scop evidenţierea potenţialului economic al zonei transfrontaliere în partea românească a Dunării, precum şi prezentarea oportunităţilor de angajare în zona Craiovei.

Pe 10 septembrie, membrii grupului-ţintă din regiunea Vidinului vor beneficia, în cadrul Universităţii din Craiova, de un curs legat de dezvoltarea competenţelor antreprenoriale şi realizarea unui plan de afaceri.

Pe 11 septembrie, grupul va vizita compania Ford şi Centrul Regional de Meteorologie Oltenia (Serviciul de prognoză a vremii), iar pe 12 septembrie va vizita firma Arhi Design.

Proiectul este în al doilea an de desfăşurare şi vizează creşterea capacităţii de angajare a absolvenţilor prin dezvoltarea abilităţilor profesionale şi asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori şi persoanele care caută un loc de muncă în judeţele Dolj, Vidin şi Veliko Tarnovo.

Prioritatea este includerea pe piaţa muncii a studenţilor şi a absolvenţilor de învăţământ superior din regiunea de implementare a proiectului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...