Sub Lupă

Bărbatul care a vandalizat din nou Catedrala din Ostroveni, internat la Spitalul de Psihiatrie Jebel

Duminică, 09.09.2018, la orele 04.35, camerele de supraveghere din zona Catedralei Ostroveni au surprins un individ care cu ajutorul unui spray reliza un înscris pe zidul lăcaşului de cult.

În scurt timp, cel în cauză a fost reţinut de un echipaj al Poliţiei Locale a Primăriei Râmnicu Vâlcea, care l-a condus la sediu.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că persoana respectivă era cunoscută ca practicant a acestui gen de activitate şi în trecut, având antecedente chiar în locaţia în cauză.

De asemenea, era căutat de Poliţia Locală şi de Poliţia Municipiului Rm.Vâlcea, întrucât în urmă cu câteva zile avusese o altercaţie cu o doamnă de 73 de ani pe faleza râului Olăneşti, aplicându-i acesteia un jet cu un spray lacrimogen.

După finalizarea procedurii de verificare, autorul înscrisurilor a fost preluat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Rm. Vâlcea, fiind dus la spitalul de psihiatrie al municipiului.

Având în vedere pericolul social pe care persoana în cauză îl prezintă, asupra acestuia va fi luată măsura internării în cadrul Spitalului Jebel, din judeţul Timiş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...