Administraţie

Ion Prioteasa, la deschiderea anului şcolar de la Podari-Dolj

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent, luni, la Şcoala Gimnazială Podari, pentru a participa la manifestarea prilejuită de începerea noului an de învăţământ, ocazie cu care a evidenţiat implicarea autorităţilor locale în sprijinirea sistemului educaţional, prin investiţii susţinute din fonduri proprii sau cu finanţare nerambursabilă.

„Mă bucur să fiu din nou aici, la Podari, la una dintre şcolile la care mă întorc cu drag de fiecare dată. Sigur că nu am ales întâmplător acest loc şi recunosc că am fost foarte mişcat încă de la prima întâlnire cu dumneavoastră, pentru că am văzut elevi care depun eforturi susţinute pentru a învăţa, elevi premianţi şi, de la an la an, performanţele au fost tot mai bune. De asemenea, aici am întâlnit dascăli dedicaţi meseriei, oameni care duc studiul şi dragostea pentru carte la nivelul fiecărui copil. Doresc să mulţumesc tuturor celor implicaţi în actul educaţional, precum şi părinţilor pentru stăruinţa extraordinară cu care îşi îndrumă copiii către carte şi şcoală. Am venit astăzi în Podari şi pentru a fi alături de primarul Constantin Gheorghiţă, un om care a făcut lucruri remarcabile pentru actul educaţional şi pentru comunitate. Localitatea dumneavoastră este una dintre cele mai avansate din judeţ, iar autorităţile de aici au demonstrat cu prisosinţă că au deprins foarte bine lecţia fondurilor nerambursabile, folosindu-le din plin pentru a dezvolta comuna. Am văzut că extinderea grădiniţei din Podari se realizează în acest mod, la fel ca şi sistemul de canalizare şi epurare din satul Livezi. Această performanţă nu este întâmplătoare. Dragi copii, vă încurajez să învăţaţi! Să vă respectaţi dascălii şi părinţii şi să ştiţi că educaţia este una dintre cele mai bune cărţi de vizită pentru un om. Mult succes în noul an şcolar!“, a declarat preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

La festivitatea organizată la Şcoala Gimnazială Podari, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, au participat deputatul Ion Călin, primarul comunei Podari, Constantin Gheorghiţă, şi inspectorul şcolar Ani Drăghici.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...