Inedit

Donaţii pentru spital, în loc de flori pentru educatoare

Gest inedit făcut de părinţii unor copii de la o grădiniţă din Craiova. În loc de flori pentru educatoare, părinţii au făcut donaţii pentru prima clinică de oncologie de copii din România care s-ar putea construi în viitor. În schimbul donaţiilor, copii au primit câte un tricou care va fi noua uniformă a lor în acest an şcolar.

Iniţiativa a fost a educatoarei care, înaine cu câteva zile a sunat părinţii celor 30 de copii din grupa pregătitoare şi le-a spus că nu vrea să primească nicio floare în prima zi de grădiniţă şi dacă vor să doneze banii cu care ar fi cumpărat aceste flori, clinicii de oncologie penru copii care se va construi în România. Părinţii au fost foarte încântaţi de idee.

„Este un model pentru comunitatea civică şi sper ca de acum încolo părinţii să transmită şi să se implice mai mult în aceste activităţi. De asemenea şi celelalte grupe , grădiniţe, şcoli să ajute.Eram obişnuit să aduc flori, sunt frumoase, dar într-o situaţie de genul acesta, gândurile sunt mult mai nobile”, spune unul dintre părinţi.

„Bucuria buchetului de flori pe care o primesc azi este imensă şi din această bucurie vreau să dau mai departe. Părinţii au donat o sumă pe bursa de fericire, în schimbul acestei donaţii au primit un tricouţ pe care îl purtăm azi, tricou pe care şi eu îl port tot de acolo de pe bursa de fericire”, spune Elena Ocroteală, educatoarea copiilor.

Pe lângă tricouri, copii au primit şi acţiuni onorifice la clinica de oncologie care va fi construită în viitor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...