Actualitate

APAVIL SA - COMUNICAT DE PRESĂ

Apavil întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea pe strada Gib Mihăescu

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a conductei ce va alimenta obiectivul din Râmnicu Vâlcea, strada Gib Mihăescu nr. 23 (complex Comercial Peny) cu conducta existentă pe strada Gib Mihăescu, la solicitarea constructorului Regio Impex SA, vă comunicăm că în data de 10.09.2018, între orele 09.00 – 13.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea pe strada Gib Mihăescu (Lukoil si Valoris SRL).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări atât în zonă, cât şi în zonele adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectaţi ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produsă ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise al beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele de intervenţie ale Apavil SA vor face eforturi susţinute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...