Politică

Victor Ponta, atacuri la liderii PSD

Prezent la Craiova pentru o întâlnire regională a partidului Pro România, Victor Ponta a lansat atacuri dure la adresa PSD şi a liderilor de partid.

"Eu spun de un an şi jumătate nişte lucruri, după aceia a le-a spus Grindeanu, după aceia le-a spus primarul de la Iaşi, după Nicu Bănicioiu, după Ecaterina Andronescu acum le spune Gabriela Firea. O si vină un momennt când o să vă spună şi Olguţa Vaisilescu ce disctator e Dragnea şi ce mincinos, aşa cum imi spune mie că mie imi spunea chestia asta aici la Craiova", spune Victor Ponta.

Victor Ponta a vorbit şi despre nemulţumirile lui în legătură cu faptul că nu a fost niciodata invitat pe stadionul Ion Oblemenco. “M-am bucurat foarte tare că s-a făcut stadionul, mi s-a părut o mitocănie că nu am fost invitat, dar sunt obişnuit cu mitocăniile Craiova merita un stadion, lucru pe care l-am spus când am fost aici şi am primit şi o păstrez cu mândrie bucăţica aia de gazon", a mai spus acesta.

Victor Ponta de declarat că nu va candida în 2020 la prezidenţiale, dar cu siguranţă vor avea un candidat. Între timp va participa la campania electorală.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...