Special

CIECH Soda România pregăteşte anul şcolar la Casa Pinocchio

Cei 23 de copii care sunt astăzi găzduiţi la Casa Pinocchio au toate cele necesare începerii anului şcolar cu sprijinul echipei CIECH Soda România

Rucsacuri, caiete, instrumente de scris, materiale auxiliare blocuri de desen, seturi de pictură, sunt pregătite pentru începerea anului şcolar. Acestora li se adaugă şi câteva jocuri de grup pentru petrecerea timpului liber într-un mod amuzant şi educativ.

„Prietenii noştri de la Pinocchio se pregătesc pentru un nou an şcolar, iar noi, aşa cum ne-a devenit tradiţie, suntem alături de ei pentru a ne asigura că au tot ce le trebuie pentru a îşi putea atinge potenţialul de dezvoltare. Credem că educaţia este piatra de temelie în construirea unei vieţi bune şi sperăm să îi ajutăm să fundamenteze această bază”, spune Witold Urbanowski, Directorul General al CIECH Soda România.

CIECH Soda România s-a angajat, din ianuarie 2015, la susţinerea constantă a necesităţilor de educaţie ale copiilor de la Băbeni şi asigură anual cele necesare, alocând resurse pentru acoperirea proiectelor educaţionale şi pentru perioada sărbătorilor. Anual, compania contribuie direct cu aproximativ 12.000 de lei, sumă la care se adaugă punctual donaţii din partea angajaţilor. În această vară, echipa CIECH Soda România s-a mobilizat pentru achiziţia unor televizoare şi echipamente de vacanţă, pentru ca „şi învăţarea şi relaxarea trebuie cultivate în mod echilibrat”.

În 2015, la începutul parteneriatului cu Casa Pincocchio, CIECH Soda România a contribuit şi la îmbunătăţirea condiţiilor de cazare şi utilarea cu echipamente necesare igienei într-un proiect de aproximativ 30.000 de Euro, susţinut de fundaţia grupului CIECH şi de angajaţi, prin ore de voluntariat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...