Ultima Oră

APAVIL SA - COMUNICAT DE PRESĂ

Se întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii de pe străzile Ştirbei Vodă şi Carol I pentru lucrările de conectare a noii reţele de apă

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a noii reţele de apă din străzile Ştirbei Vodă şi Carol I cu reţeaua existentă de pe Calea lui Traian, vă comunicăm că în data de 06.09.2018, între orele 9:00 şi 17:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii de pe străzile Ştirbei Vodă şi Carol I (blocurile: L, M, N1, inclusiv spaţiile comerciale şi Clubul Pensionarilor) din Rm. Vâlcea.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări atât în zonă, cât şi în zonele adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectaţi ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produsă ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise al beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele de intervenţie ale Apavil SA vor face eforturi susţinute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.

COMPARTIMENTUL MASS-MEDIA al APAVIL SA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...