Administraţie

Muzică, joc şi voie bună, la Ziua comunei Drăgoeşti

Comuna vâlceană Drăgoeşti a îmbrăcat, pe 15 august, de Sf. Maria, straie de sărbătoare

Cea de-a VII-a ediţie a Zilei comunei a adunat pe platoul de lângă stadionul comunal sute de cetăţeni atât din Drăgoeşti, cât şi din comunele limitrofe. De la an la an, sărbătoarea localităţii ia amploare, oamenii petrecând ore în şir, până la miez de noapte, pe muzica îndrăgiţilor interpreţi de muzică populară şi a altor artişti din judeţ. Şi de această dată, Constantin Enceanu a făcut show la Drăgoeşti, invitând pe toată lumea la horă. Primul care a răspuns invitaţiei a fost chiar primarul Gheorghe Melente, alături de consilierii locali, dar şi de politicienii invitaţi la sărbătoare.

Aflată la cea de-a VII-a ediţie, manifestarea a fost una pe gustul tuturor, pentru că autorităţile locale au pregătit un program diversificat. Încă de la orele dimineţii, programul manifestărilor a debutat cu activităţi sportive, mai exact cu prima ediţie a Cupei „Mihai Viteazu”, când şi-au dat concursul elevii şcolilor gimnaziale I-VIII de la Drăgoeşti, Galicea şi Olanu şi a fost continuat cu un meci de fotbal între echipele Oltul Drăgoeşti şi DCM Rm. Vâlcea. Deschiderea oficială a evenimentului a fost programată de la orele 16.00, când autorităţile judeţene şi locale au urcat pe scenă, alături de primarul primarul Gheorghe Melente şi au rostit alocuţiuni, felicitându-l pentru buna organizare, dar şi pentru realizările din comună.

Gheorghe Melente: „Drăgoeştiul merge pe o cale corectă şi nimic nu ne mai poate opri în calea modernizării”

În discursul său, primarul comunei Drăgoeşti, Gheorghe Melente le-a urat tuturor locuitorilor un sincer La mulţi ani şi i-a invitat să petreacă, alături de artişti de renume, Ziua Comunei: „În această zi specială de Sf Maria, pentru toţi sărbătoriţii de astăzi, primiţi din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate şi mult noroc. Cu deosebită plăcere constat că, pe an ce trece, Drăgoeştiul îşi schimbă faţa, devine o localitate mai frumoasă, curată, modernă, în pas cu civilizaţia şi mult mai atractivă pentru toţi cei din afara localităţii noastre. Având sprijinul şi încrederea dvs. în calitatea mea de primar am iniţiat multe proiecte, pe diferite domenii. Sunt lucruri care se văd şi de care vom beneficia în continuare. Sunt încrezător că Drăgoeştiul merge pe o cale corectă şi nimic nu ne mai poate opri în calea modernizării. (…) Centenar înseamnă credinţă, principii şi valori. De aceea considerăm că marcarea centenarului trebuie să aibă următoarele dimensiuni: educative, a modernizării, a patrimoniului şi a memoriei instituţionalizate. Mulţumesc tuturor colegilor mei din primăria Drăgoeşti, Consiliului Local, fără de care nu am fi putut realiza atâtea lucruri frumoase şi benefice pentru localitatea noastră”, a fost mesajul transmis de primarul localităţii Drăgoeşti, Gheorghe Melente.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...