Administraţie

A ajuns la cea de-a 47-a ediţie!

Bărbăteştiul îmbracă haine de sărbătoare!

Este cu siguranţă un record pentru orice localitate care se poate mândri să fie gazda unui festival de renume ajuns la o ediţie remarcabilă. Vorbim în cazul de faţă despre “Brâul de aur“, festivalul dansului popular vâlcean din comuna Bărbăteşti, care va marca peste o săptămână, mai exact pe 8 septembrie, cea de-a 47-a ediţie.

Şi pentru ca şansele de a oferi un spectacol pe măsura aşteptărilor să fie maxime, administraţia locală a considerat benefic parteneriatul cu Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea şi Consiliul Local Bărbăteşti. Edilul localităţii, la solicitarea cetăţenilor, a decis ca sărbătoarea să aibă ca loc de desfăşurare terenul pe care se află amplasată baza sportivă.

Primarul Constantin Banacu va păstra şi tradiţia deplasării cu căruţele, chiar dacă distanţa va fi mai scurtă şi a rezervat orele 13.00-17.00 pentru spectacolul oferit de formaţiile participante la festival.

Apoi, de la ora 18.00, localnicii vor fi antrenaţi de recitalurile oferite de artiştii Sanda Argint, Roberta Cândea, Tudoriţa Gorjeanu, Emil Badea şi Emanuel Cârstea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...