Sport

Măsuri de ordine publică pe stadionul „Ion Oblemenco” pentru meciul U Craiova - Dinamo

Sâmbătă, 1 septembrie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, care vor fi prezenţi la partida de fotbal disputată între echipele U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV şi DINAMO BUCUREŞTI, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Pentru facilitarea accesului în stadion, organizatorul a luat măsura ca biletele de acces pentru porţile 3 şi 4 să fie valabile şi pentru porţile 5 şi 6.

“Precizăm că, pe momentul accesului în stadion a suporterilor oaspeţi, se va restricţiona temporar accesul la porţile 3 şi 4.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pe Esplanada din faţa stadionului ”Ion Oblemenco”, începând cu ora 18.30, se va organiza Fanzone, spaţiu de divertisment destinat spectatorilor.

Informaţii şi recomandări pentru spectatori

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
Informăm suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis să staţioneze pe scările care delimitează sectoarele, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranţa participanţilor.

Spectatorilor le este interzis să refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine. Spectatorului care refuză să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor, efectuat de personalul de ordine şi siguranţă, sau care săvârşeşte, înainte de a intra în arena sportivă ori în momentul intrării, fapte de natură penală sau contravenţională în legătură cu competiţia sau jocul sportiv respectiv nu i se permite accesul în arena sportivă.
Spectatorilor le este interzis să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc”, se arată într-un comunicat al GMJ Craiova.

Participanţii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi de forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...